top of page

Wandelcoaching Tilburg

Park of bos 

Wandelcoching is de ‘coffee to go’ versie van Coffee Coach. We spreken niet binnen af maar in het park of bos bij jou in de buurt. 

Voordeel
Wandelcoach Tilburg Erik van Gulik
Voor wie

Tijdens een wandelcoaching bespreken we jouw probleem, vraag of verlangen. Doordat we aan het lopen zijn, zet je jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging.

 

Het maakt het makkelijker om (icm mijn vragen en suggesties) tot nieuwe inzichten te komen. Vanuit deze inzichten werk je aan nieuwe mogelijkheden waar je weer verder mee kan. 

 

 

Sommige mensen vinden het niet prettig om tegenover elkaar te zitten, zoals tijdens een reguliere Coffee Coaching of Therapie sessie. Dan is wandelcoaching een uitkomst. 

 

Aansluitend op de wandelcoaching krijg je soms een opdracht mee voor thuis. Dit helpt je met het integreren van de nieuwe stappen die je zet. 

Kosten wandelcoaching 

Een wandelcoaching kost €80,- per sessie of €350,- voor een serie van vijf sessies.

Daarvoor plannen we een kennismakingssessie voor de prijs van een kop koffie. Daarna besluiten we of we doorgaan met de coaching.

 

Deze coaching wordt gegeven door Erik van Gulik

De locatie is een park of bos in Tilburg, bijvoorbeeld het Leijpark of De Oude Warande.

profielfoto-web-Erik.jpg
Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken, of mij nog wat anders wilt vragen, stuur mij dan een bericht via info@coffeecoach.nl of via deze pagina.

 

Het is uiteraard mogelijk om tijdens de kennismaking af te spreken in een koffiezaak en de daarop volgende coaching sessies te vervolgen als wandelcoaching. Je kunt zelf aangeven wat je prettig vindt. 

Therapie en Familieopstelling

Een wandelcoaching is goed te combineren met een therapie sessie of familieopstelling. Benieuwd naar de voordelen hiervan? Lees HIER wat een therapie sessie is en HIER waar een familieopstelling over gaat. 

bottom of page