top of page

Therapie Tilburg

Besloten ruimte

Soms is het fijn om te werken in een besloten ruimte, in het centrum van Tilburg. Dat kan als aanvulling op de reguliere Coffee Coaching sessies maar dat is geen voorwaarde. Een therapiesessie kan ook los van reguliere coffee coach sessies ingezet worden. 

Voordeel

Een besloten ruimte heeft als voordeel dat we alleen zijn en niet worden afgeleid door de omgeving. Daardoor is het mogelijk om ervaringsgerichte oefeningen te doen waarmee je steeds een gerichte stap te zet vanuit de vraag die je ingebracht hebt.

Therapie Therapeut Tilburg Erik van Gulik
Werken vanuit de kern

Tijdens een therapiesessie werken we vanuit de kern van jouw probleem, vraag of verlangen. Met als voordeel dat je op deze diepste laag jouw gewenste stap zet. Hierdoor creëer je de ruimte in jezelf om ander gedrag te vertonen of een andere beleving te hebben bij (voorheen lastige of onprettige) situaties.

 

Het resultaat is dat je minder (of helemaal niet) terugvalt in oude patronen, waar je juist vanaf wilt. 

Een therapie sessie staat op zichzelf en is ook goed te combineren met Coffee Coaching. Het verschil zit vooral in de focus. Bij coaching kijk je je meer vooruit, bij therapie staan we eerst en vooral stil bij eerdere gebeurtenissen (de kern).

 

Tijdens een therapie sessie wordt gebruik gemaakt van methodieken en oefeningen die hun oorsprong vinden in NLP, Transactionele analyse en Systemisch Werk (Familieopstellingen). 

Kosten therapie 

Een therapie sessie kost €125,- per sessie en duurt ongeveer 5 a 6 kwartier en is inclusief koffie/thee/water.

 

De therapie sessies worden gegeven door Erik van Gulik

De locatie is Pleiade, in het centrum van Tilburg.

Therapie Therapeut Coach Familieopstelling Tilburg Erik van Gulik
Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken, of mij nog wat anders wilt vragen, stuur mij dan een bericht via info@coffeecoach.nl of via deze pagina.

Familieopstelling

Een therapie traject is goed te combineren met een familieopstelling. Benieuwd naar de voordelen van een familieopstelling? Lees HIER dan even verder.

bottom of page